Locatie en bereikbaarheid

De Stadspoli Leeuwarden is ondergebracht bij Dokterswacht Friesland in het MCL. Het adres is Henri Dunantweg 2, 8934 AD Leeuwarden. Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren op het terrein van het MCL. Voor fietsers is er een overdekte stalling. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan stadsbus 2, 5 of 15. De bus stopt vlakbij de hoofdingang van het MCL.

Via de hoofdingang volgt u route 42. U hoeft zich niet te melden bij de aanmeldzuilen. Dit is uitsluitend voor MCL-patiënten. U kunt zich op route 42 melden bij de assistente. Als deze er niet is, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. De arts roept u op zodra u aan de beurt bent. Kom niet te vroeg, zodat het aantal wachtenden in de wachtkamer beperkt blijft.

De spreekuren worden gehouden op maandag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Telefonisch is de Stadspoli Leeuwarden bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur op telefoonnummer 058-2868231. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de volgende doorkiesnummers:

1 Gynaecologie
2 Dermatologie
3 Interne geneeskunde
4 Keel-, neus-, oorheelkunde
5 Urologie
6 Kindergeneeskunde
7 Maag-, darm-, leverziekten

Heeft u coronagerelateerde klachten? Kom dan NIET naar de Stadspoli, maar bel met bovenstaand telefoonnummer om uw afspraak te verzetten.